BLOGGNYTT
Nedräkningen har börjat

TJOHOO! Idag börjar i alla fall nedräkningen på allvar

Tjohoo! Nedräkningen har börjat. Tänk att vi redan är halvvägs igenom januari. Den första månaden på detta nya år som inte känns som något nådens år direkt.

Men vad vet jag?

Rent privat är jag för närvarande osedvanligt, och okarak-täristiskt, sur över sakernas bestånd; men det skriver jag nog om i mina privata inlägg så det kan vi ju strunta i här i det som ska bli mitt växthus.

Joru. Detta är bara ett litet smyginlägg!

Jag ville få testa att lägga upp någonting som inte bara innehåller den där trista Lorem Ipsum-harangen. Och ska jag vara helt ärlig är det så att jag får en förfärlig skrivklåda så fort jag ser ett vitt utrymme någonstans.

Det spelar ingen roll om det är på papper eller i en blogg. Det vita utrymmet kallar mig. Ord vill bli nedtecknade. Och jag är äntligen gammal nog att veta bättre än att försöka streta emot när hela mitt väsen kräver något av mig.

Sådär ja!

Mission accomplished, som vi säger här i Englandet, där min säng stått parkerad de senaste femton åren. Det bidde ett litet inlägg till en halvöppen liten blogg ändå, och vips så var ännu en vit yta min.

Lysande! 

Men nu är det bäst jag rappar på om det ska bli någon bloggpremiär i år.

Kram, min vän, och tack för titten!

//Evalena 😘