AMA (Ask Me Anything)

Eller, som vi säger i Sverige, fråga på bara! När jag amatörbloggade lärde jag mig av proffsbloggarna att det var vissa funktioner en blogg bara “skulle ha.”

En slags gästbok var en av dessa saker. Eller gästbok och gästbok, förresten? Vi pratar alltså om en särskild plats på bloggen där läsarna kan ställa frågor eller lämna kommentarer. Det kan vara små glada meddelanden, sura kommentarer eller förslag på vad bloggaren borde skriva om.

Till exempel.

Nästan som ett litet klotterplank, eller väggen på valfri offentlig damtoalett, med andra ord.

Jag ville så klart inte verka som om jag blivit tappad bakom en vagn, så jag petade in en liten frågelåda jag med. Och jädraranacka vad förvånad jag blev!

Frågan är fri

Inte hade jag räknat med att få några meddelanden eller frågor till min blygsamma och högst oregelbundna blogg, men det fick jag. Företrädesvis i form av rop på hjälp med det ena eller det andra. Men det jag verkligen inte hade räknat med var hur betydelsefullt det skulle kännas att få kontakt med mina läsare.

Har du några frågor till Evalena?

Här kan du fråga om vad du vill från privata saker till jobb eller bloggande. Jag lovar att göra mitt bästa för att svara så klokt och ärligt som jag förmår.

Vill du fråga i smyg, så att det blir en hemlis bara oss emellan? Inled din fråga med att skriva [ANONYMT] så kan du skriva vad du vill sedan. Jag postar svaret här nedanför utan att ange ditt namn. Vill du hellre ha svaret i smyg är det enklare om du använder dig av kontaktinformationen som finns under fliken som heter KONT[R]AKT.

Alla som ställer en fråga får svar här nedanför. Är det en fråga som kräver ett länge svar kan det hända att den leder till ett nytt blogginlägg. Skulle det bli så lägger jag ändå in frågan här nedanför med en länk till det längre svaret.

Stalltips: Kolla innan du skriver om svaret på din fråga redan finns här under.

Använd kontaktformuläret här nedanför eller maila din fråga/kommentar till kontakt@frkstyf.com

Okej, nu sitter jag här och trippar på tåspetsarna och känner mig som en fotbollsmålvakt.

Kör på bara – Ask Me Anything! =)

//Evalena <3


[ninja_form id=’1′]