Om Fröken Styf

Proffsbloggarna bloggar som man ska. De lägger upp nya saker varje dag (eller åtminstone med en viss regelbundenhet) och de senaste inläggen ligger alltid överst i bloggen.

Så bloggar inte jag.

Jag har alltid varit mer som den Olydiga Ballongen som “ritar-som-jag-vill” och det syns rätt tydligt i mitt bloggande. Jag tänker mig min blogg som en klippbok där man petar in saker allt eftersom. Men när man, som man oundvikligen gör, hittar en gammal biljett eller ett vykort eller rent av ett gammalt konfirmationsminne så stoppar man ju in det där det rent kronologiskt sett hör hemma. Och precis så gör jag med mina blogginlägg också.

Hoppas det inte blir allt för besvärligt för dig som så snällt väljer att lägga en del av din värdefulla tid på att läsa mina tankar. Den lilla almanackan uppe till höger på sidan fungerar lite som en bloggbingo och visar vilka datum jag skrivit något. Kanske kan det hjälpa. Sedan brukar jag också länka mellan mina olika inlägg när jag skriver om något som hör ihop med, eller får mig att tänka på, något annat jag skrivit.

Men vet du?

Det är inte hela världen om du skulle råka missa något inlägg heller. Jag är inte direkt någon Salman Rushdie, vars underbara ordkonst kan förbättra människors liv.

Jag lovar.

Men tack vare bloggfenomenet får jag skriva ändå.

Lyllo mig…